Hakkımızda

27/08/2015 tarihli ve 29458 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 2015/8052 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Artvin Çoruh Üniversitesi bünyesinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunun kurulması kararlaştırılmıştır. Yüksekokulumuzda ilk aşamada, Antrenörlük, Spor Yöneticiliği, Rekreasyon bölümleri olmak üzere 3 bölüm açılmıştır.  2020 yılında Beden Eğitimi ve Spor Bölümü  kurulmuştur. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu 2019-2020 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini Spor Yöneticiliği Bölümüne kabul ederek eğitim-öğretime başlamıştır.

21/05/2020 tarihli Yükseköğretim Genel Kurul kararına göre Artvin Çoruh Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokul bünyesinde bulunan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği programına ilk öğrencilerini alınmasına onay verilmiştir.

Bölüm

Anabilim Dalı