29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Durgunsu Kano Etkinliği

31 Ekim 2020, Cumartesi 309

Artvin Çoruh Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ve Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen durgunsu kano eğitimine katılan Artvinli sporcular, 29 Ekim Cumhuriyet bayramını Çoruh nehri üzerinde dev bayrak eşliğinde kutladılar. Artvin Çoruh Zipline ekibinin Çoruh nehri üzerinde dev Türk bayrağı açmasıyla başlayan etkinlik, durgunsu kano sporcularının marş eşliğinde coşkulu bir şekilde kürek çekmesiyle devam etti.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretim Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Abdurrahman DEMİR ve Dr. Öğr. Üyesi Gamze ÜNALDI, Çoruh nehrinin durgunsu kano sporunu yapmaya çok elverişli olduğunu özellikle eğitim alan öğrencilerin de istekli olduğunu belirterek Cumhuriyet bayramını da Artvinli çocuklarla kutlamanın öneminden bahsettiler.

Ayrıca Etkinliğe, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ümit KUL, Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa DEMİRKIRAN, Rektör danışmanı Doç. Dr. Seydi Ahmet SATICI ve öğrenci velileri katılarak sporculara eşlik ettiler.

Artvin Çoruh Marina’da bulunan kayıkhanenin üniversitemize kazandırılmasını sağlayan ve bu tür sportif faaliyetlere her daim desteklerini sunan Rektörümüz Prof. Dr Fahrettin Tilki’ye Yüksekokulumuz adına teşekkürlerimizi sunarız.