Artvin Borçka Baraj Gölü üzerinde kano gösterisi

19 Mayıs 2021, Çarşamba 501

Artvin Çoruh Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle 15-21 Mayıs Gençlik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Borçka Baraj gölünde kano gösterisi yapıldı.

Artvin’de durgun su kano sporunu geliştirmek için başlatılan proje kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Artvin Çoruh Üniversites Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu işbirliği ile kano sporcuları Borçka Baraj Gölünde küçük bir gösteri gerçekleştirdiler. Kano gösterisini Artvin Valisi Yılmaz Doruk, Artvin Çoruh Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ümit Kul ve Artvin Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Demirkıran tekne ile yakından takip ederek sporcuları ve öğretim üyelerini tebrik etti.

Yeşil baraj gölü üzerindeki rengarenk kanolarla yapılan gösteri drone ile havadan da görüntülenerek seyrine doyumsuz görüntüler ortaya çıktı.