Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu ve Akademik Kurul Toplantıları Gerçekleştirdi.

12 Mart 2021, Cuma 193

Yüksekokulumuz 2021 Yılı 2.Yönetim Kurulu Toplantısı ve  Akademik  Kurul  Toplantıları; Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Doç. Dr. Ümit KUL başkanlığında, Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Yüksekokul Sekreteri ve  birimimiz öğretim  elemanlarının  katılımlarıyla 11 Mart 2021 Perşembe günü saat 13’te Orman Fakültesi toplantı salonunda  yapıldı.

Toplantıda, Antrenörlük Bölümüne 2021-2022 yılında öğrenci alınması başta olmak üzere BESYO tesisleşme projeleri, gündem maddeleri ve yüksekokulumuz ile ilgili diğer konular  görüşüldü.

Hazırlamış olduğu sunumlarını ile Yüksekokulumuz Tesisleşme Projeleri kapsamında söz alan Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölüm Başkanı Sayın Dr. Öğr. Üyesi Gamze ÜNALDI;  Marina, Kayak Merkezi, Atletizm  Sahası ve Jimnastik Salonu tesisleşme projeleri ve söz konusu projelerin hayata geçirilmesi halinde Üniversitemizin gelişimine  ve ilimize olacak  katkıları hakkında bilgiler verdi. Yaklaşık dört saate yakın süren toplantı,  dilek ve temennilerle sona erdi.